08 Nieuwjaarsreceptie OKN 2014.jpg

Ontdek en vergroot uw persoonlijk leiderschap!

Als ondernemer bent u de hele dag druk met uw onderneming: acquisitie, administratie, contacten met de klanten, uw producten of diensten etc. Vaak doen we de dingen die we doen uit gewoonte en in het ergste geval omdat het 'moet'. Meestal gaat dat goed maar soms lopen zaken ook ineens heel anders. Bijvoorbeeld het gesprek met die potentiële klant gaat helemaal de andere kant op en naar de opdracht kunt u fluiten. Dat is het spijtig, want u kunt zelf voor meer sturing zorgen door u af te vragen wat uw doel eigenlijk is en te kijken naar het effect van datgene wat u daadwerkelijk doet en of dit wel klopt met elkaar?

Op maandag, 9 maart gingen we onder leiding van coach/trainer Paula Meijer,  actief aan de slag. We onderzochten hoe het met ons persoonlijk leiderschap staat en hoe we dit kunnen vergroten. We ontvingen tips en adviezen waarmee we na afloop direct aan de slag konden.

netwerkclub okn

De Ondernemerskring komt in de regel maandelijks bijeen. In de bijeenkomsten worden specifieke thema's behandeld.Wilt u ontdekken wat de OKN voor u kan betekenen?

Meld u vrijblijvend aan voor een bijeenkomst.