02funenfunfOKN2014..jpg

Zeg het met bloemen! • 11 mei 2015

Het spreekwoord "Aan de rand van het ravijn bloeien de mooiste bloemen" (wie risico's durft te nemen kan bijzondere resultaten behalen) geldt letterlijk en figuurlijk voor OKN-lid Sarah Dikker van Moods by Sarah.
Sarah runt dankzij haar gave van dyslexie een uiterst succesvolle onderneming en is ze zelfs vorig jaar verkozen tot Hollands beste bloemstylist. Naast haar drukke werkzaamheden met bijzondere creaties met bloemen is ze tevens bezig met het opzetten van een stichting. De stichting heeft als doel dyslexie uit de taboesfeer te krijgen waardoor dyslectische mensen zich niet meer geremd hoeven te voelen bij het maken van schrijf- en leesfouten maar dat juist hun zelfvertrouwen wordt vergroot door dyslexie te zien als een gave.
Maandag, 11 mei a.s. vertelde Sarah wat haar inspireert, aanzet tot haar creativiteitsproces en hoe je met "out of the box" denken succesvol kunt zijn.

netwerkclub okn

De Ondernemerskring komt in de regel maandelijks bijeen. In de bijeenkomsten worden specifieke thema's behandeld.Wilt u ontdekken wat de OKN voor u kan betekenen?

Meld u vrijblijvend aan voor een bijeenkomst.