04 Nieuwjaarsreceptie OKN 2014.jpguitdagingenEfficiënter omgaan met uitdagingen • 12 Mei

Onlangs is het OKN-bestuur benaderd door Straight-Line Coaching Europe om deel te nemen aan een event dat in samenwerking met de stichting “Het Vergeten Kind” wordt georganiseerd in het NBC Nieuwegein op 12 mei a.s. Hieraan willen wij graag onze medewerking aan verlenen.

Oprichter en directeur Johan van der Put van Straight-Line Coaching Europe geeft tijdens deze avond een lezing/workshop over hoe je efficiënter met uitdagingen en problemen kunt omgaan in je onderneming en hoe je effectiever kunt zijn in het bereiken van je doelstellingen binnen je onderneming.

Goede doel “Het Vergeten Kind”
De organisatie vraagt een bijdrage van € 10,= per deelnemer. Dit bedrag gaat rechtstreeks naar het goede doel “Het Vergeten Kind”. Het bestuur heeft besloten om dit bedrag per OKN-deelnemer rechtstreeks aan de organisatie over te maken. Voor u als OKN-lid zijn er dus geen kosten voor deelname aan verbonden.

Waarom interessant voor u?
Deelname aan dit event biedt u verschillende voordelen: een inspirerende lezing, ondersteuning van een goed doel en u komt in contact met andere leden van business clubs, zoals de ILW - de ondernemersverenging Lage Weide en De Nieuwe. Met andere businessclubs is de organisatie nog in gesprek.

Programma
19.00 uur Ontvangst
19.30 uur Lezing door Johan van der Put van Straight-Line Europe
21.00 Afsluitende netwerkborrel

netwerkclub okn

De Ondernemerskring komt in de regel maandelijks bijeen. In de bijeenkomsten worden specifieke thema's behandeld.Wilt u ontdekken wat de OKN voor u kan betekenen?

Meld u vrijblijvend aan voor een bijeenkomst.